Van Gogh “mbërrin” në Korçë

Galeria e Arteve Digjitale në Korçë ka çelur ekspozitën e re “Van Gogh-The Immersive Experience”.

Ekspozita “Mur”, një koncept artistik i lirisë krijuese

Ky është edicioni i 5-të. Ekspozita në Galerinë “Vilson Kilica” do të qëndrojë e hapur, deri më 20 shkurt 2024.

Ekspozita “The Magic Mountain” në “Golemi Art Gallery”

Vepra nga piktorët e mirënjohur Hasan Nallbani, Gjon Izano, Gazmend Leka, Arben Golemi dhe Ardit Boriçi.

Veprat e piktorëve ekspozohen në galerinë “Edward Lear” në Berat

Kjo ekspozitë do të qëndrojë e hapur deri në 21 janar 2024 në qytetin e një mbi një dritareve.

Me përjetësinë e artit shqiptar, Naxhi Bakalli!

Vizita e parë në Galerinë time për vitin 2024 ishte e simbolit të artit, “Mjeshtrit të Madh”, Naxhi Bakalli

Fabio Thaçi, piktori i dialogut intim përmes artit

REPORTAZH nga ekspozita e Fabio Thaçit “Metaforma – Shtëpia dhe bota”, e hapur në Galerinë FAB.

“Metaforma – shtëpia dhe bota”

Ekspozita e Fabio Thaçit u përurua sot në Galerinë FAB . Do të qëndrojë e hapur deri në 26 dhjetor.

“Shqipëria” e Helidon Halitit

“Mjeshtri i Madh” i dhuron 50 vepra në akuarel Presidencës. Presidenti Begaj: Helidoni, një ambasador arti!

“Nëntor 26”, 30 artistë të njohur ekspozojnë në Galerinë FAB

Ekspozita do të qëndroje e hapur deri, më 30 nëntor 2023.

Lefter Çeko: Galeria e Sarandës, një muze i kronologjisë së artit

Veprat e rreth 60 autorëve përcjellin frymën e kohës kur janë krijuar