Majlinda Kelmendi, në kërkim të sublimes në art!

Ekspozita “Qenia më vehte dhe qenia për vehte” është hapur në Gallery 70, te “Toptani Shoping Center” (2-30 nëntor).

Një ekspozitë e bukur shqiptaro-gjermane te Gallery 70!

Shqiptarja Irena Buzi dhe gjermania Gabriela Schenke ekspozojnë punimet e tyre në pikturë dhe qeramikë