Orion Shima, piktori i tingujve!

Ekspozita “BRIO” do të qëndrojë e hapur në Galerinë FAB, deri më 12 mars 2024.

Fabio Thaçi, piktori i dialogut intim përmes artit

REPORTAZH nga ekspozita e Fabio Thaçit “Metaforma – Shtëpia dhe bota”, e hapur në Galerinë FAB.

“Metaforma – shtëpia dhe bota”

Ekspozita e Fabio Thaçit u përurua sot në Galerinë FAB . Do të qëndrojë e hapur deri në 26 dhjetor.

“Nëntor 26”, 30 artistë të njohur ekspozojnë në Galerinë FAB

Ekspozita do të qëndroje e hapur deri, më 30 nëntor 2023.

“Faksimile”, ekspozita provokuese e Helidon Halitit

Refleksione mbi ekspozitën e piktorit Helidon Haliti, të hapur në Galerinë FAB (6-18 nëntor 2023)

Në “FAKSIMILE”-n e Helidon Halitit, “Mjeshtër i Madh”

Helidoni, ky piktor magjik, të bën përvete me artin e tij.

Magjia e një Ekspozite

Refleksione mbi Ekspozitën “Faksimile” të Helidon Halitit, e hapur në Galerinë FAB.

Surpriza e Ramës për liderët e samitit të Procesit të Berlinit

Kryeministri Edi Rama ndau sot një prapaskenë nga Samiti i Procesit të Berlinit në Tiranë.

“Abel”, kronikë e një morti në emër të lirisë!

Në Galerinë FAB, si çdo vjeshtë, Gazmend Leka sjell ekspozitën e tij më të fundme.

Mumtas Dhrami sjell “Kujtime nga Kina 1967”: Vend i bukur dhe mik i Shqipërisë!

Në përurimin e ekspozitës mori pjesë edhe I Ngarkuari me Punë i Ambasadës Kineze në Shqipëri, Wang Dexin