“Mjeshtri i Madh” Niko Dhales, “parizieni” i artit

Akuarelet dhe vizatimet e Dhalesit me temë nga kryeqyteti francez janë të famshme në Francë.

Skënder Strica, “piktori i maleve”

Mjeshtri i peizazheve. I kompozimeve sa epike, po aq dhe lirike. I harmonisë perfekte të ngjyrave. Piktor i katër stinëve.

Pashk Pervathi, ekspozitë në Galerinë e Arteve në Tetovë

Piktori i mirënjohur shqiptar hapi ekspozitën e tij personale në Galerinë e Arteve në Tetovë, në Maqedoninë e Veriut.

Vizatimet surreale të Avni Delvinës, përsosmëri e mjeshtërisë

Janë mbi dymijë punë të tilla që Avni Delvina ka realizuar 20 vite të fundit

Guri Madhi, “guri i madh” i arteve pamore!

“Artist i Popullit”. Një nga tre themeluesit e Universitetit të Arteve. Mbi 400 vepra në 33 vjet krijimtari.

Gonxhja: Zef Kolombi, gjeniu i penelave dhe ngjyrave

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja përkujton ditën e lindjes së piktorit, Zef Kolombi

“Spectaculum” nga Jon Kraja, sekuenca “t’ndërmjetme” të jetës tonë

Ekspozita e arstistit Jon Kraja është e hapur në Galerinë e Arteve në Shkodër, deri në datën 27 mars.

Çene – mistika dhe bohemi i ngjyrës!

Piktori Adrian Çene, ekspozitë në “Maison d’Albanie”, në Paris.

Iva Lulashi në edicionin e 60-të të Bienales Ndërkombëtare të Artit në Venecia

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja ka pritur në takim artisten Lulashi së bashku me ekipin.

Violeta Kongo, Zonja e “Shpirtit mbi mëndafsh”

Shajet e pikturuara me akrilik nga “Let” kanë ngjyra të ngrohta, me një kontrast të bukur dhe harmonik.