Skulptori francez Richard Orlinski ekspozon te Piramida në Tiranë

Magjia e Javëve Kulturore Ndërkombëtare vjen sot në kryeqytet me hapjen e Javës së Kulturës Franceze.

Një histori e famshme, dashurie dhe arti: Dina Vierny dhe Aristide Maillol

“Ti japësh shpirt bronxit dhe mermerit”

“Puthja e Kupidit”, sensualiteti i dashurisë sublime!

Kjo vepër është tejet romantike dhe pasionante, dallohet një fisnikëri dashurie në përqafimin e tyre

“Dëshpërimi” i Jean-Joseph Perraud, çasti kur shpirti i trazuar shndërrohet në altar

Ju mund të vini prej një realiteti imagjinar siç erdhi edhe vetë “Dëshpërimi” i francezit, Jean-Joseph Perraud

Michelangelo, “Davidi” i Rilindjes që gdhendi historinë!

(Me rastin e 548-vjetorit të lindjes)