Japonezi Kengo Kuma, arkitekti i Parkut të Artit në Tiranë

Projekti ambicioz i kryeministrit Rama i është besuar një emri të madh të arkitekturës bashkëkohore

Park i ri Arti në Tiranë

Kryeministri Edi Rama priti sot në Kryeministri mjeshtrin e madh të arkitekturës bashkëkohore, Kengo Kuma.

Pietro Porcinai, arkitekti i famshëm italian i Kompleksit të Gjelbërt të Pallatit Presidencial në Tiranë

Pietro Porcinai  hyn në elitën botërore të arkitektëve të kopshteve dhe peizazheve.

Indrit Hamiti, arkitekti i godinave ikonike!

Presidenti më i ri i Forumit të Arkitektëve të Ballkanit është një shqiptar dhe ai quhet Indrit Hamiti

Arkitekti Andi Papastefani, 123 skica nga Berati 2400-vjeçar!

“Në Berat duke u endur dhe skicuar” është përmbledhja e 123 vizatimeve nga arkitekti Andi Papastefani