Kontakt

Portali Dashart.al është një vitrinë e promovimit dhe zhvillimeve në Artet Pamore.

Botues: Dash Frashëri
Cel: 00 355 69 217 9253
E-mail: [email protected]

Na ndiqni edhe në rrjetet sociale:

https://www.facebook.com/BliArtbyDash