“Mjeshtërit e hershëm shqiptarë”, bashkëbisedim në COD me autoren Varvarica

Suzana Varvarica është e njohur jo vetëm si studiuese, por edhe si autore e shumë veprave në skulpturë

Blerta Kambo, “Man of the castle”

COD e nisi sezonin për vitin 2024 me çeljen e ekspozitës bashkëkohore “Man of the castle” nga artistja Blerta Kambo

“Të prekësh të padukshmen”, Bujar Luca “shenjtori” antikonformist i artit

Piktori Bujar Luca vjen për herë të parë në COD me 71 vepra retrospektivë, pas 33 vitesh jetesë në Francë.

“The pressure of freedom”, ku lajmi kthehet në art!

REPORTAZH nga Ekspozita “The pressure of freedom” e artistit dhe gazetarit Ilir Paço

Edi Hila, piktori brilant i “Përvojave të jetuara”

REPORTAZH – Në ekspozitën “Territore të përvojave të jetuara” të Edi Hilës të hapur në COD

“Ordesa” e famshme e Manuel Vilas prezantohet në COD

Prezantimi i romanit Ordesa”, i shkrimtarit spanjoll Manuel Vilas, u bë në kuadër Javës Spanjolle të Kulturës

“Ukraina e Pathyeshme” – Një ditë në Ekspozitën Bamirëse të Artit në COD

27 piktura, të realizuara nga fëmijë ukrainas janë ekspozuar në COD / 15-29 qershor

Promovohet në COD libri “Udhërrëfyesi Juaj Olimpik”

Mori pjesë autorja e librit, Presidentja e Akademisë Olimpike të Ukrainës njëherësh prof. Maria Bulatova

“Fashion Panorama”, Rama viziton ekspozitën e “Vogue Italia”

Ajo përmban një ekspozitë fotografish, të krijuara enkas për këtë projekt, si dhe imazhe arkivore