Ekspozitë “In memoriam” për piktorin Nexhmedin Musaj

Në Galerinë e Artit “Eduard Lear” në Berat u hap ekspozita në nderim të piktorit të shquar beratas.

Greta Tahiraga, artistja e luleve!

“Lule je, lule frymon” – Piktorja shkodrane ekspozon 33 punime me motive lulesh në hollin e Bashkisë

Helidon Haliti dhe ekspozita e tij “Shqipëria në akuarel”

Helidon Haliti është sot nga emrat e zëshëm të pikturës shqiptare dhe jo vetëm

“Trunks and Trees” – ekspozita avangardë e Dr. Abaz Hados

Në ekspozitën e hapur në Galerinë FAB ndërhuren teknika të ndryshme piktorike dhe aplikimi i inteligjencës artificiale

”Udhëtarët e kotësisë”, Helidon Haliti hap në Shkodër ekspozitën më të madhe të tij

Një ekspozitë mjaft intriguese dhe e veçantë prezantohet këto ditë në Galerinë e Artit Shkodër nga datat 4-27 Prill

“Felice Beato dhe Adolfo Farsari: Dy Italianë në Lindjen e Largët”, në muzeun “Marubi”

Të pranishëm në ceremoninë e hapjes ishin ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit Blendi Gonxhja, drejtori i Institutit Italian të Kulturës në Tiranë Alessandro Ruggera

Realizmi bashkëkohor ekspresionist në peizazhin e njolltë të Çaush Vathit

“Valsi i Natyrës”. Peizazhet e Çaush Vathit mbartin një fuqi të jashtëzakonshme ngjyrash, formash dhe ndjesish

Fate Velaj ekspozon në “Bildungsakademie Weinfiertel” në Vjenë

Ekspozita e ambasadorit të Shqipërisë në Austri, piktorit dhe shkrimtarit Fate Velaj, do të hapet më datë 5 prill 2024.

“Valsi i natyrës”, ekspozita e piktorit Çaush Vathi

Ekspozita do hapet në sallën e resortit “Kodra e Kuajve”, më 30 mars ora 11.00. Kurator është Ph.D. Oltsen Gripshi.

Livadhet e shpresës!

Ekspozita e skulptorit Pjerin Kolnikaj do të hapet ditën e mërkurë, datë 20 mars ore 19:00 te Galeria FAB