Agim Janina: Odhise Paskali, pionieri i parë i skulpturës shqiptare!

120-vjetori i Odhise Paskalit, akademik, themelues i artit të skulpturës në Shqipëri, eseist dhe mendimtar

Vangjo Vasili, artisti që përjetëson spektrin e dritës

Piktori Vangjo Vasili në ekspozitën e hapur në galerinë FAB paraqitet me 61 punime,

Ekspozita “Rijetësim”, arti i mozaikëve të mjeshtrit Gëzim Llalla!

Ekspozita e piktorit Gëzim Llalla në qytetin e Elbasanit, një shfaqje e bukur artistike për artdashësit.