“E ardhmja është Inteligjenca Artificiale!”

“The Futur is IA 2024” është titulli i fushatës së re të muraleve, që do ta zbukurojnë më shumë Tiranën.

Pas pikës kufitare të Kapshticës, edhe Qafë Thana mbulohet nga arti i ngjyrave

Artistja polake Maria-Rosa Szychowska pasi ka pikturuar Kapshticën, po realizon muralen edhe në fasadën e godinave në Pikën Kufitare Doganore të Qafë Thanës

Artistja polake, murale në pikëkalimet kufitare të Kapshticës dhe Qafë Thanës

Maria-Rosa Szychowska po realizon muralen në fasadën e godinës në pikën kufitare e doganore të Kapshticës.

Ambasada e Francës financon muralen në Pogradec

Murali është financuar nga Ambasada e Francës në Shqipëri dhe UN Women Albania, me mbështetjen e shoqatës BASH ART

“Tirana e Muraleve”, piktori i famshëm muralist holandez GOMAD sjell kryeveprën e radhës

Marcus Debie, aka GOMAD dhe Nancy Montforts, po pikturojnë një nga muralet më të bukura në Tiranë.

Tirana,”kryeqyteti” i muraleve!

REPORTAZH – Tirana është shndërruar në një qytet kozmopolit arti

Maximiliano Bagnasco, piktori që bëri të pavdekshëm Lionel Mesin në Tiranë

Mediat e mëdha ndërkombëtare shkruajnë për Leo Mesin e pikturuar nga muralisti argjentinas

Muralja e Lionel Mesit në Tiranë, jehonë të jashtëzakonshme në mediat ndërkombëtare

Piktori argjentinas Maximiliano Bagnasco është pjesë e “Tirana Mural Fest 2023”

Piktori i famshëm Maximiliano Bagnasco viziton Muzeun “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” në Krujë

Maxi Bagnasco po realizon në Tiranë muralin gjigant të yllit botëror të futbollit, Lionel Mesi

Maximiliano Bagnasco sjell Lionel Mesin në Tiranë

Piktori argjentinas është një emër i njohur në fushën e artit, ka rreth 300 mijë ndjekës nga e gjithë bota.