Ambasada e Francës financon muralen në Pogradec

Murali është financuar nga Ambasada e Francës në Shqipëri dhe UN Women Albania, me mbështetjen e shoqatës BASH ART


Financuar nga Ambasada e Francës në Shqipëri dhe UN Women Albania, me mbështetjen e shoqatës BASH ART, në Pogradec u përurua një pikture murale, me rastin e fushatës vjetore ndërkombëtare “16 Ditë të aktivizmit kundër dhunës me bazë gjinore ndaj grave dhe vajzave”.

POSTIMI I AMBASADËS FRANCEZE

Përurimi i një pikture murale të bukur në Pogradec, me rastin e fushatës vjetore ndërkombëtare “16 Ditë të aktivizmit kundër dhunës me bazë gjinore ndaj grave dhe vajzave”.

Financuar nga Ambasada e Francës në Shqipëri dhe UN Women Albania, me mbështetjen e shoqatës BASH ART, afresku ndodhet në qendër të Pogradecit, në sheshin e terminalit të autobusëve!

?? I Inauguration d’une belle fresque murale à Pogradec, à l’occasion de la campagne annuelle internationale « 16 Jours…

Posted by Ambassade de France en Albanie I Ambasada e Francës në Shqipëri on Monday, December 18, 2023

Ekspozitë “In memoriam” për piktorin Nexhmedin Musaj

Në Galerinë e Artit "Eduard Lear" në Berat u hap ekspozita në nderim të piktorit të shquar beratas.

Sadik Kaceli, peneli i artë!

"Artist i Merituar" , "Artist i Popullit", "Nderi i Kombit". Një piktor që modernizoi shkollën shqiptare të arteve.

Sadik Kaceli, peneli i artë!

"Artist i Merituar" , "Artist i Popullit", "Nderi i Kombit". Një piktor që modernizoi shkollën shqiptare të arteve.

Myslimanizmi lirik

imami Abdullah Kolgjini krijoi këtë "lehva" të dashuruarish në xhaminë e Floqit