Galeria “Etno Art”, një tjetër atraksion turistik në Korçë

Galeria muzeale “Etno Art” do të ofrojë për të gjithë turistët dhe artdashësit korçarë pjesëza të etnografisë shqiptare punuar me mjeshtëri nga duararta Lirika Pojani.