Ekspozitë “In memoriam” për piktorin Nexhmedin Musaj

Në Galerinë e Artit “Eduard Lear” në Berat u hap ekspozita në nderim të piktorit të shquar beratas.

Sadik Kaceli, peneli i artë!

“Artist i Merituar” , “Artist i Popullit”, “Nderi i Kombit”. Një piktor që modernizoi shkollën shqiptare të arteve.

“Mjeshtri i Madh” Niko Dhales, “parizieni” i artit

Akuarelet dhe vizatimet e Dhalesit me temë nga kryeqyteti francez janë të famshme në Francë.

“Ekspozita studentore”, talentet e rinj të arteve pamore!

Ekspozita, e cila do të qëndrojë e hapur në Galerinë FAB, deri më 30 maj, është kuruar nga Ermir Hoxha.

Skënder Strica, “piktori i maleve”

Mjeshtri i peizazheve. I kompozimeve sa epike, po aq dhe lirike. I harmonisë perfekte të ngjyrave. Piktor i katër stinëve.

Arben Golemi rrëfehet te “Mes dy Botëve” për “Fondin e zi” e librave të artit

Arkitekti dhe piktori i njohur Arben Golemi ishte i ftuari i Helidon Halitit, në emisionin e tij “Mes dy Botëve”.

“ROSA” – Prodhuesi i famshëm ukrainas i materialeve të artit

“ROSA – Ukrainian Manufacturer of Fine Art Materials” është një nga prodhuesit më të njohur në botë

Pashk Pervathi, ekspozitë në Galerinë e Arteve në Tetovë

Piktori i mirënjohur shqiptar hapi ekspozitën e tij personale në Galerinë e Arteve në Tetovë, në Maqedoninë e Veriut.

Skulptori shqiptar, Ylli Plaka i dhuron instalacion arti qytetit italian Savona

Mediat italiane i kushtojnë artikuj të posaçëm gjestit të artistit shqiptar që jeton prej 33 vitesh në vendin fqinjë

Piktori peruan Jorge Corpuna demonstrim “live” në “ArtRoof”

Workshopi u organizua nga “Art Roof”, në bashkëpunim me shoqatat “VizArt” dhe “IWS Albania”.