Grafikat e Ark. Andi Papastefani: Derë në Teqenë e Frashërit

Arkitekti Andi Papastefani është edhe një ndër grafistët më të njohur dhe autor i dy librave me grafika.

Grafikat e Ark. Andi Papastefani: Derë në Kishën e Leusës, në Përmet

Arkitekti Andi Papastefani është edhe një ndër grafistët më të njohur dhe autor i dy librave me grafika.

Grafikat e Ark. Andi Papastefani: Gjirokastra

Arkitekti Andi Papastefani është edhe një ndër grafistët më të njohur dhe autor i dy librave me grafika.

Arkitekti Andi Papastefani, 123 skica nga Berati 2400-vjeçar!

“Në Berat duke u endur dhe skicuar” është përmbledhja e 123 vizatimeve nga arkitekti Andi Papastefani