Grafikat e Ark. Andi Papastefani: Derë në Teqenë e Frashërit

Arkitekti Andi Papastefani është edhe një ndër grafistët më të njohur dhe autor i dy librave me grafika.


Arkitekti Andi Papastefani është një ndër grafistët më të njohur.

“Derë në Teqenë e Frashërit” është grafika më e fundit të tij, një portik nga fshati i njohur i “Tre vëllezërve Frashëri”, dikur një qëndër e rëndësishme administrative në Vilajetin e Janinës, në kohën e Perandorisë Osmane.

Posted by Andi Papastefani on Saturday, February 24, 2024

LIBRA TE BOTUAR NGA ANDI PAPASTEFANI

Lexo më shumë nga

Ekspozitë “In memoriam” për piktorin Nexhmedin Musaj

Në Galerinë e Artit "Eduard Lear" në Berat u hap ekspozita në nderim të piktorit të shquar beratas.

Sadik Kaceli, peneli i artë!

"Artist i Merituar" , "Artist i Popullit", "Nderi i Kombit". Një piktor që modernizoi shkollën shqiptare të arteve.

Sadik Kaceli, peneli i artë!

"Artist i Merituar" , "Artist i Popullit", "Nderi i Kombit". Një piktor që modernizoi shkollën shqiptare të arteve.

Myslimanizmi lirik

imami Abdullah Kolgjini krijoi këtë "lehva" të dashuruarish në xhaminë e Floqit