Shqiptarët festojnë Ramazanin, viti 1881

Gravurë e piktorit britanik Richard Caton Woodville (1856 -1927)

A janë prej ari dekoracionet e qëndismave në tekstile?

Po çfarë thonë historia dhe analizat?

Lamtumirë Dritan Mezini!

Puna e tij do të jetojë përmes kontributit të çmuar në fushën e teknologjisë dhe sipërmarrjes!

Edukimi estetik përmes artit

LETRA E NËNTË nga Friedrich Schiller, mbi edukimin estetik të njeriut përmes artit dhe shpirtit krijues.

Postieri, Gim Fagu, Kel Demi dhe Epitafi i kartolinës së vdekur

Nuk je fillikat, Kel Demi…
Kam një urim për ty, paradhënie për 2025: uroj të mos kesh në tryezë gjel deti made in OpenAI. Made in Baldushkun më mirë!

Kur natyrën e fusin në kornizë!

E ngulit bukurinë e saj me sytë e shpirtit, i sigurt që atë pamje e merr me vete, kudo që të shkosh

Një falenderim!

E kuptoj sesa bukur është të hysh në shtëpinë e dikujt si një libër.

Ferma e kafshëve!

Bishat e Anglisë, bishat e Irlandës, kafshët e çdo vendi dhe klime, dëgjoni mirë dhe përhapni lajmet e mia për kohën e ardhshme të artë.

Aleks Todhe: “I love you Vjosa”

“Për Vjosën, ke çfarë të thuash. Ke çfarë të shikosh. Ke çfarë të shijosh”

Artan Shkreli: Erotika provokuese e Helidon Halitit!

Arkitekti i mirënjohur: Të grish për imagjinatë subjektive në një filtër simbolik krejt origjinal