Irakli Koçollari: Ali Pashë Tepelena u bë motiv për piktorët më të mëdhenj të kohës

Studiuesi dhe diplomati Irakli Koçollari rrëfehet në emisionin “Mes dy botëve” të Helidon Halitit

Gjergji Marko: Urdhër i prerë për të mos e prishur tavanin e kishës së madhe në Shkodër

Gjergji Marko ishte i ftuar në “Mes dy Botëve”, në një rrëfim si mes miqsh përballë piktorit Helidon Haliti në RTSH.

Vangjo Vasili: Arti më bën të lumtur!

Vangjo Vasili rrëfen burimin e frymëzimit të tij në emisionin “Mes dy botëve” nga Helidon Haliti.

Tupja rrëfehet “Mes dy botëve”: Shqipja rrezikon zhdukjen si latinishja dhe greqishtja e lashtë

I ftuar në “Mes dy botëve” të Helidon Halitit në RTSH, Edmond Tupja jep alarmin e zhdukjes së gjuhës sonë si pasojë e globalizimit.

Miftar Memeti dhe Drenusha Palloshi, dy artistët e së bukurës

Dy artistë nga Tetova, dy breza, dy botë që rrëfehen në “Mes dy botëve“ të Helidon Halitit.

Edona Bilali: Është momenti i duhur për Muzeun e Artit “Ismail Lulani” në Shkodër

Deputetja socialiste e Shkodrës ishte e ftuara e radhës në emisionin “Mes dy botëve” të piktorit Helidon Haliti.

Nirvana mes dy botëve, poezive të Faslliut dhe pikturave të Helidonit

Nirvana Haliti është bashkëshortja e poetit të ndjerë, Faslli Haliti dhe nëna e piktorit të famshëm Helidon Haliti.