“Dimri i Librave” e shndërron në pranverë letërsie Panairin!

Bashkim Hoxha në krijimtarinë e tij shquhet për gjetje origjinale dhe këndvështrime interesante.

“Të ndaluara”, Bujar Kapexhiu: “Tre Kamberë në një derë” janë Rama, Basha dhe Veliaj

Panairi i 26-të i Librit u hap sot në Tiranë. Një ngjarje mbarëkombëtare e kulturës shqiptare.

Panairi i Artizanatit në Golem, promovim traditave dhe trashëgimisë kulturore

Panairi i Artizanatit bëri bashkë në Golem dhjetra artizanë nga Kavaja dhe qytete të ndryshme të Shqipërisë si Durrësi, Tirana, Elbasani, Vau Dejës, Berati, dhe Gjirokastra.

Tirana, 24 orë kryeqyteti europian i “Retro”

Një organizim kompleks dhe i përsosur, i realizuar nga DPSHTRR, Retro Albania dhe FIVA