Greta Tahiraga, artistja e luleve!

“Lule je, lule frymon” – Piktorja shkodrane ekspozon 33 punime me motive lulesh në hollin e Bashkisë


“Lule je, lule frymon”

33 punimet me të mira, të realizuara përgjatë tre viteve të fundit, piktorja Greta Tahiraga, i prezantoi permes një ekspozite në Hollin e Bashkisë Shkodër (6 maj).

Është frymezuar nga natyra dhe mbi të gjitha nga lulet, për të cilen Shkodra krenohet si qytet.

Ekspozitë “In memoriam” për piktorin Nexhmedin Musaj

Në Galerinë e Artit "Eduard Lear" në Berat u hap ekspozita në nderim të piktorit të shquar beratas.

Sadik Kaceli, peneli i artë!

"Artist i Merituar" , "Artist i Popullit", "Nderi i Kombit". Një piktor që modernizoi shkollën shqiptare të arteve.

Sadik Kaceli, peneli i artë!

"Artist i Merituar" , "Artist i Popullit", "Nderi i Kombit". Një piktor që modernizoi shkollën shqiptare të arteve.

Myslimanizmi lirik

imami Abdullah Kolgjini krijoi këtë "lehva" të dashuruarish në xhaminë e Floqit