Grafikat e bukura të Ilirjan Hasko Gjongjinit

Grafikat nga Shqipëria të vizatuara nga ai janë me të vërtetë të bukura.

Serxho Petrela, i dashuruari i madh me Tiranën

Me një kolorit të bukur dhe penelata të ngrohta. Kompozime të bukura nga “jeta e rrugicave” të Tiranës.