Grafikat e bukura të Ilirjan Hasko Gjongjinit

Grafikat nga Shqipëria të vizatuara nga ai janë me të vërtetë të bukura.


Grafikat nga Shqipëria të vizatuara nga Ilirjan Hasko Gjongjini janë me të vërtetë të bukura.

Të kompozuara bukur! Me linja të zhdërvjellta, që shprehin sigurinë dhe përvojën e piktorit.


Vlora


Vlora


Himara


Lugina e Dukatit

Edhe ato nga SHBA apo Italia, janë po aq të bukura.


Roma, Itali


Roma, Itali


Roma, Itali


Nju Jork, SHBA

Lexo më shumë nga

Ekspozitë “In memoriam” për piktorin Nexhmedin Musaj

Në Galerinë e Artit "Eduard Lear" në Berat u hap ekspozita në nderim të piktorit të shquar beratas.

Sadik Kaceli, peneli i artë!

"Artist i Merituar" , "Artist i Popullit", "Nderi i Kombit". Një piktor që modernizoi shkollën shqiptare të arteve.

Sadik Kaceli, peneli i artë!

"Artist i Merituar" , "Artist i Popullit", "Nderi i Kombit". Një piktor që modernizoi shkollën shqiptare të arteve.

Myslimanizmi lirik

imami Abdullah Kolgjini krijoi këtë "lehva" të dashuruarish në xhaminë e Floqit