Piktori peruan Jorge Corpuna demonstrim “live” në “ArtRoof”

Workshopi u organizua nga “Art Roof”, në bashkëpunim me shoqatat “VizArt” dhe “IWS Albania”.


Piktori i njohur peruan i akuarelit, Jorge Corpuna, pikturoi live në demonstrimin e organizuar nga “Art Roof”, në bashkëpunim me shoqatat “VizArt” dhe “IWS Albania”.

Corpuna, fitues i disa çmimeve ndërkombëtare, i cili ishte pjesëmarrës edhe në “Tirana Festivali Ndërkombëtar i Akuarelit”, një demonstrim të ngjashëm e bëri edhe në Bashkinë e Lushnjës.

Performanca e piktorit peruan, e cila u moderua nga piktori i mirënjohur shqiptar, Helidon Haliti, u ndoq nga studentë të Universitetit të Arteve, piktorë dhe dashamirës të artit.

Ekspozitë “In memoriam” për piktorin Nexhmedin Musaj

Në Galerinë e Artit "Eduard Lear" në Berat u hap ekspozita në nderim të piktorit të shquar beratas.

Sadik Kaceli, peneli i artë!

"Artist i Merituar" , "Artist i Popullit", "Nderi i Kombit". Një piktor që modernizoi shkollën shqiptare të arteve.

Sadik Kaceli, peneli i artë!

"Artist i Merituar" , "Artist i Popullit", "Nderi i Kombit". Një piktor që modernizoi shkollën shqiptare të arteve.

Myslimanizmi lirik

imami Abdullah Kolgjini krijoi këtë "lehva" të dashuruarish në xhaminë e Floqit