“Flori Gallery”, galeria më e madhe në Kosovë!

E hapur në “Prishtina Mall”, 66 artistë të njohur ekspozuan veprat e tyre.


Në “Prishtina Mall” u hap galeria më e madhe në vend, “Flori Gallery” .

Në këtë galeri, ekspozuan veprat e tyre 66 artistë të njohur nga Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi, Kosova dhe Lugina e Preshevës.

Përfaqësohen të gjitha fushat, në pikturë, skulpturë, grafikë, fotografi, prandaj mund të thuhet që është multidiciplinare si ekspozitë dhe ajo që e bën të veçantë është hapësira dhe interieri i kësaj galerie, ku me investimet e zotit Gjoda dhe arkitekturën e arkitektit Prof.Dr Armend Fazliu, një punë e mrekullueshme, flet vetë ambienti në të cilin jemi sonte.

Kuratori i ekspozitës është Naser Shatrolli.

Ekspozitë “In memoriam” për piktorin Nexhmedin Musaj

Në Galerinë e Artit "Eduard Lear" në Berat u hap ekspozita në nderim të piktorit të shquar beratas.

Sadik Kaceli, peneli i artë!

"Artist i Merituar" , "Artist i Popullit", "Nderi i Kombit". Një piktor që modernizoi shkollën shqiptare të arteve.

Sadik Kaceli, peneli i artë!

"Artist i Merituar" , "Artist i Popullit", "Nderi i Kombit". Një piktor që modernizoi shkollën shqiptare të arteve.

Myslimanizmi lirik

imami Abdullah Kolgjini krijoi këtë "lehva" të dashuruarish në xhaminë e Floqit