Kur fotografoja të madhin Bahri Beci!

I qetë i qeshur me një humor tipik shkodran, realizuam një cikël të bukur fotografik.


Nga Roland Tasho, fotograf

Ndahet nga jeta një burre i madh i këtij vendi, Bahri Beci.

Në momentin që po realizonim foton ndjehej lirshmëria e tij para aparatit por dhe përgjegjshmëria ime kë po fotografoja.

I qetë i qeshur me një humor tipik shkodran, realizuam një cikël të bukur fotografik.

Do e kujtoj gjithmonë për kthjelltësine dhe zgjuarsinë gjatë bisedave.

Ndahet nga jeta nje burre i madh i ketij vendi, Bahri Beci. Ne momentin qe po realizonim foton ndjehej lirshmeria e tij…

Posted by Roland Tasho on Sunday, August 20, 2023

Ekspozitë “In memoriam” për piktorin Nexhmedin Musaj

Në Galerinë e Artit "Eduard Lear" në Berat u hap ekspozita në nderim të piktorit të shquar beratas.

Sadik Kaceli, peneli i artë!

"Artist i Merituar" , "Artist i Popullit", "Nderi i Kombit". Një piktor që modernizoi shkollën shqiptare të arteve.

Sadik Kaceli, peneli i artë!

"Artist i Merituar" , "Artist i Popullit", "Nderi i Kombit". Një piktor që modernizoi shkollën shqiptare të arteve.

Myslimanizmi lirik

imami Abdullah Kolgjini krijoi këtë "lehva" të dashuruarish në xhaminë e Floqit