Mjeshtri shkodran Elton Llafia në stafin e rindërtimit të Shën Mërisë së Parisit

Lajmi bëhet i ditur nga arkitekti i njohur Artan Shkreli.


Mjeshtri shkodran Elton Llafia është përzgjedhur në stafin e punimeve delikate të rikrijimit të pantareve (portareve) të djegura te Shën Mërisë së Parisit.

Lajmi bëhet i ditur nga arkitekti i njohur Artan Shkreli.

 

POSTIMI I ARTAN SHKRELIT

S H Q I P T A R I . I . N O T R E . D A M E

qe njeh teknikat dhe pajisjet mesjetare te punimit te drurit.

Mjeshtri Elton Llafia, nga Shkodra e 1000 traditave, u perzgjodh ne stafin e punimeve delikate te rikrijimit te pantareve (portareve) te djegura te Shen Merise se Parisit.

Lenda e pare u mor nga i njejti pyll qe u pat marre edhe ne Mesjete, veglat u krijuan apostafat per trajtimin specifik te drurit ne vend, ndersa aftesia e perdorimit te teknikes se punimit “tradicional” iu besua stafit te Eltonit.

Pergezime mik!

 

 

Ekspozitë “In memoriam” për piktorin Nexhmedin Musaj

Në Galerinë e Artit "Eduard Lear" në Berat u hap ekspozita në nderim të piktorit të shquar beratas.

Sadik Kaceli, peneli i artë!

"Artist i Merituar" , "Artist i Popullit", "Nderi i Kombit". Një piktor që modernizoi shkollën shqiptare të arteve.

Sadik Kaceli, peneli i artë!

"Artist i Merituar" , "Artist i Popullit", "Nderi i Kombit". Një piktor që modernizoi shkollën shqiptare të arteve.

Myslimanizmi lirik

imami Abdullah Kolgjini krijoi këtë "lehva" të dashuruarish në xhaminë e Floqit